Geen meldingen van grensoverschrijdend gedrag na rustige editie in Zandvoort

Geen meldingen van grensoverschrijdend gedrag na rustige editie in Zandvoort

De editie van het jaarlijkse evenement in Zandvoort is dit jaar rustig verlopen. Er zijn geen meldingen gedaan van grensoverschrijdend gedrag. Dit is een positief resultaat voor de organisatie.

Het evenement was een samenwerking tussen de gemeente Zandvoort, de politie en de organisatoren. Er waren verschillende maatregelen getroffen om te voorkomen dat er grensoverschrijdend gedrag zou plaatsvinden. Er waren bijvoorbeeld extra beveiligers aanwezig, er werd strenger gecontroleerd op alcohol en drugs en er werden verschillende preventieve maatregelen genomen.

De organisatie is erg blij met het resultaat. Ze hopen dat het evenement in de toekomst ook zo rustig zal verlopen. Ook de politie is tevreden met het resultaat. Ze benadrukken dat het belangrijk is om grensoverschrijdend gedrag te voorkomen en dat ze blij zijn dat er geen incidenten hebben plaatsgevonden.

Het evenement in Zandvoort was een succes. Er is geen melding gedaan van grensoverschrijdend gedrag, wat een positief resultaat is voor de organisatie en de politie. De organisatie hoopt dat het evenement ook in de toekomst rustig zal verlopen.