Gauff verslaat Wozniacki en beëindigt haar opmars op US Open

Gauff verslaat Wozniacki en beëindigt haar opmars op US Open

De 15-jarige Amerikaanse tennisser Coco Gauff heeft op de US Open een grote prestatie geleverd door de voormalige nummer 1 van de wereld, Caroline Wozniacki, te verslaan. Het was een verrassende overwinning voor Gauff, die pas sinds kort op de internationale tennisscene actief is.

Gauff versloeg Wozniacki in twee sets met 6-4, 6-4. Het was een indrukwekkende prestatie voor de jonge Amerikaanse, die alleen maar beter lijkt te worden. Gauff heeft al eerder bewezen dat ze een grote uitdaging vormt voor de meer ervaren spelers, door onder andere de nummer 5 van de wereld, Kiki Bertens, te verslaan op Wimbledon.

De overwinning van Gauff betekende het einde van de opmars van Wozniacki op de US Open. De Deense speelster had al eerder dit jaar haar laatste Grand Slam-toernooi gewonnen en was op weg naar haar tweede titel op de US Open. Maar haar droom werd verstoord door Gauff, die haar uitdagende spel speelde en Wozniacki geen kans gaf om terug te vechten.

Gauff heeft met haar prestatie bewezen dat ze een van de meest veelbelovende tennissers is van dit moment. Ze heeft al laten zien dat ze in staat is om tegen de beste spelers van de wereld te spelen en ze heeft al bewezen dat ze in staat is om te winnen. Als ze zo doorgaat, zal ze zeker een grote toekomst hebben in de tennissport.