Gérard Depardieu weigert verkrachting van Charlotte Arnould te bevestigen

Gérard Depardieu heeft onlangs verklaringen afgelegd waarin hij weigert de verkrachting van Charlotte Arnould te bevestigen. De Franse acteur staat al lange tijd bekend om zijn controversiële uitspraken en gedrag.

De vermeende verkrachting vond plaats in 1988, toen Charlotte Arnould 17 jaar oud was. Ze beweerde dat Depardieu haar had verkracht in een hotel in Parijs. De acteur heeft altijd ontkend dat hij iets misdaan heeft.

Depardieu heeft recentelijk een verklaring afgelegd waarin hij zegt dat hij geen commentaar heeft op de vermeende verkrachting. Hij benadrukte dat hij niet wil dat deze zaak wordt gebruikt om zijn karakter te beoordelen.

Hoewel Depardieu weigert de verkrachting te bevestigen, heeft hij wel toegegeven dat hij een relatie had met Arnould. Hij zei dat ze een “intieme relatie” hadden, maar dat er nooit sprake was van seksueel misbruik.

Het is duidelijk dat Depardieu niet wil dat deze zaak wordt gebruikt om zijn karakter te beoordelen. Hoewel hij weigert de verkrachting te bevestigen, heeft hij wel toegegeven dat hij een relatie had met Arnould. Het is aan de rechter om uiteindelijk te beslissen of er sprake is geweest van seksueel misbruik.