FVD Uitslagenavond afgelast vanwege veiligheidsredenen

De FVD Uitslagenavond, gepland voor vrijdagavond, is afgelast vanwege veiligheidsredenen. De partij heeft de beslissing genomen na een grondige evaluatie van de veiligheidssituatie.

De FVD had de uitslagenavond gepland om de resultaten van de verkiezingen bekend te maken. De partij had een grote vergadering gepland in een theater in Amsterdam, waar leiders en leden van de partij aanwezig zouden zijn.

De partij heeft de beslissing genomen om de vergadering af te gelasten vanwege veiligheidsredenen. Er waren zorgen over de veiligheid van de aanwezigen en het risico dat er onrust zou ontstaan. De partij heeft aangegeven dat ze niet bereid zijn om dit risico te nemen.

Om de resultaten toch bekend te maken, zal de FVD een online persconferentie organiseren. Deze zal plaatsvinden op vrijdagavond, waar leiders en leden van de partij aanwezig zullen zijn. De partij heeft aangegeven dat er strenge veiligheidsmaatregelen worden genomen om ervoor te zorgen dat de persconferentie veilig verloopt.

De FVD heeft aangegeven dat ze begrijpt dat veel mensen teleurgesteld zijn over het afgelasten van de uitslagenavond. Ze hebben echter benadrukt dat ze hun beslissing hebben genomen om ervoor te zorgen dat iedereen veilig is.