Frits Barend en Freek de Jonge onderscheiden voor hun inspanningen voor de mensenrechten in Argentinië

Frits Barend en Freek de Jonge, twee Nederlandse cabaretiers, zijn onderscheiden voor hun inspanningen voor de mensenrechten in Argentinië. Ze ontvingen deze eer in Buenos Aires tijdens een ceremonie die werd georganiseerd door de Argentijnse mensenrechtenorganisatie CELS.

Frits Barend en Freek de Jonge zijn al jarenlang actief in het verdedigen van de mensenrechten in Argentinië. Ze hebben veel gedaan om de bevolking te informeren over de situatie in het land, en hebben hun stem laten horen bij de overheid. Ze hebben ook geprobeerd om de Argentijnse regering te overtuigen van het belang van het respecteren van de mensenrechten.

De twee cabaretiers hebben ook verschillende campagnes opgezet om de situatie in Argentinië te verbeteren. Ze hebben bijvoorbeeld een campagne opgezet om de verdwijningen van mensenrechtenactivisten tegen te gaan. Ook hebben ze verschillende internationale organisaties geholpen bij hun inspanningen om de mensenrechten in Argentinië te verbeteren.

De Argentijnse mensenrechtenorganisatie CELS is erg dankbaar voor de inspanningen van Frits Barend en Freek de Jonge. Ze hebben veel gedaan om de situatie in Argentinië te verbeteren, en daarom hebben ze besloten om hen te onderscheiden met deze prijs.

Frits Barend en Freek de Jonge zijn erg blij met deze erkenning van hun inspanningen. Ze hopen dat hun inspanningen ervoor zullen zorgen dat er meer aandacht komt voor de mensenrechten in Argentinië, en dat er meer wordt gedaan om de situatie te verbeteren.