Frimpong scoort en assisteert Leverkusen tegen Leipzig, met Xavi Simons als uitblinker

Frimpong scoort en assisteert Leverkusen tegen Leipzig, met Xavi Simons als uitblinker

Xavi Simons heeft zijn stempel gedrukt op de wedstrijd tussen Bayer Leverkusen en RB Leipzig. De jonge Nederlandse middenvelder was de uitblinker in de wedstrijd, waarin Leverkusen met 3-2 won.

Kwame Frimpong was de eerste die scoorde voor Leverkusen, waarmee hij de score opende. Na een goede pass van Xavi Simons kon Frimpong de bal in het doel schieten. Simons was ook betrokken bij de tweede goal van Leverkusen. Hij gaf een perfecte assist aan Florian Wirtz, die de bal in het doel schoot.

Xavi Simons was een van de beste spelers op het veld. Hij was betrokken bij alle goals van Leverkusen en was ook verantwoordelijk voor veel goede passes. De jonge Nederlander liet zien waarom hij zo’n gewaardeerd speler is bij Leverkusen.

De overwinning van Leverkusen was belangrijk voor de ploeg, omdat ze nu op de derde plaats staan in de Bundesliga. Met nog vier wedstrijden te gaan is het nog steeds mogelijk dat Leverkusen in de Champions League komt.

Xavi Simons was de uitblinker in de wedstrijd tegen Leipzig en hij was verantwoordelijk voor twee goals en een assist. Kwame Frimpong scoorde ook en liet zien waarom hij zo’n belangrijke speler is voor Leverkusen. Als Leverkusen in de Champions League komt, zal Xavi Simons een grote rol spelen.