Frimpong maakt doelpunt voor koploper Leverkusen, Malen en Dortmund maken fraaie comeback

Frimpong maakt doelpunt voor koploper Leverkusen, Malen en Dortmund maken fraaie comeback

De Bundesliga is de laatste tijd een rollercoaster geweest voor fans van voetbal. Koploper Leverkusen heeft een sterke start gemaakt in de competitie, maar heeft de laatste weken wat moeite gehad om punten te verzamelen. Afgelopen weekend kwam daar echter verandering in.

Leverkusen begon sterk met een doelpunt van Frimpong. De jonge speler, die pas sinds de zomer bij de club speelt, scoorde een prachtig doelpunt waarmee hij Leverkusen op voorsprong bracht. Na de rust kon Leverkusen de voorsprong uitbouwen, waardoor ze de wedstrijd met 2-0 wonnen.

Malen en Dortmund hadden het moeilijker. Beide teams begonnen achterstanden op te lopen, maar wisten toch nog punten te verzamelen. Malen kwam terug van een 0-2 achterstand om de wedstrijd uiteindelijk in 2-2 te eindigen. Dortmund had het nog lastiger, maar wist toch nog een punt te pakken door de wedstrijd in 3-3 te eindigen.

Het was een interessante dag voor fans van de Bundesliga. Leverkusen bleef aan kop, terwijl Malen en Dortmund fraaie comebacks maakten. Frimpong was de held van de dag met zijn doelpunt voor Leverkusen, maar ook Malen en Dortmund lieten zien dat ze niet zomaar kunnen worden verslagen.