Frimpong kan niet meer voor een ander land kiezen na invalbeurt bij Oranje

Frimpong kan niet meer voor een ander land kiezen na invalbeurt bij Oranje

De Nederlandse voetballer Kevin Frimpong heeft een bijzondere situatie meegemaakt. Na zijn invalbeurt bij Oranje, is hij niet meer in staat om voor een ander land te kiezen.

Frimpong maakte zijn debuut voor Oranje op 8 juni 2021, toen hij inviel in de laatste minuut van de wedstrijd tegen Georgië. Hoewel hij slechts een paar minuten speelde, heeft hij een belangrijke stap gezet in zijn carrière.

Na zijn debuut voor Oranje, is Frimpong niet meer in staat om voor een ander land te spelen. Volgens de regels van de FIFA is het namelijk niet mogelijk om voor meerdere landen te spelen. Als Frimpong had gekozen voor een ander land, had hij dit niet meer kunnen doen.

Hoewel Frimpong zijn debuut voor Oranje heeft gemaakt, betekent dit niet dat hij automatisch een vaste waarde wordt in het team. Hij moet nog steeds hard werken om zijn plaats in de selectie te verdienen.

Frimpong heeft een belangrijke stap gezet door zijn debuut voor Oranje. Hoewel hij niet meer kan kiezen voor een ander land, kan hij wel blijven werken aan zijn carrière bij Oranje.