‘Friends’-acteurs rouwen om het verlies van Matthew Perry

De wereld rouwt om het verlies van de geliefde acteur Matthew Perry, bekend van de populaire televisieserie Friends. De cast van de show heeft hun verdriet uitgesproken via sociale media.

Matthew Perry was een van de zes hoofdrolspelers in de komedieserie Friends. De show werd uitgezonden van 1994 tot 2004 en was een van de meest populaire tv-series ooit. Perry speelde Chandler Bing, een grappige, sarcastische en liefdevolle man die zijn vrienden altijd steunde.

De cast van Friends heeft hun verdriet uitgesproken over het verlies van hun co-ster. Jennifer Aniston, die Rachel Green speelde, postte een foto van de zes vrienden op Instagram met de tekst: “We zullen je nooit vergeten”. Courteney Cox, die Monica Geller speelde, postte een foto van zichzelf met Matthew Perry en schreef: “Mijn hart is gebroken. Ik zal je voor altijd missen”. Lisa Kudrow, die Phoebe Buffay speelde, postte een foto van haar en Matthew Perry met de tekst: “Hij was een geweldige man. Ik zal hem voor altijd missen”. Matt LeBlanc, die Joey Tribbiani speelde, postte een foto van Matthew Perry en schreef: “Ik zal je voor altijd missen, mijn vriend”. David Schwimmer, die Ross Geller speelde, postte een foto van Matthew Perry met de tekst: “Hij was een geweldige man. We zullen je voor altijd missen”.

De castleden van Friends hebben hun verdriet uitgesproken over het verlies van hun co-ster en vriend Matthew Perry. Ze herinnerden zich allemaal hoe hij hun levens had verrijkt met zijn humor en liefde. Ze zullen hem voor altijd missen.