Frenkie de Jong leidt Barcelona na ruime overwinning op Betis, Valencia verrast Atlético

Afgelopen weekend was een gedenkwaardig weekend voor de Spaanse voetbalcompetitie. Barcelona won met ruime cijfers van Betis, terwijl Valencia Atlético verraste met een overwinning. De ster van de show was echter Frenkie de Jong, die Barcelona naar de overwinning leidde.

De wedstrijd tussen Barcelona en Betis begon met een doelpunt van Luis Suárez in de tweede minuut. Na deze vroege voorsprong werd de wedstrijd steeds meer gedomineerd door Barcelona. Frenkie de Jong was de architect achter veel van hun aanvallen en hij was ook betrokken bij het tweede doelpunt, waardoor Barcelona op een 2-0 voorsprong kwam. In de tweede helft scoorde Barcelona nog twee keer, waardoor de eindstand 4-0 werd.

Frenkie de Jong was de held van de avond voor Barcelona. De Nederlandse middenvelder was betrokken bij drie van de vier doelpunten en speelde een uitstekende wedstrijd. Hij liet zien waarom Barcelona zo veel geld heeft betaald om hem te verwerven en waarom hij zo’n belangrijke speler is voor het team.

Terwijl Barcelona hun overwinning vierde, verraste Valencia Atlético met een overwinning. Valencia ging met 1-0 aan de leiding door een doelpunt van Maxi Gómez in de tweede helft. Hoewel Atlético alles probeerde om de gelijkmaker te maken, slaagden ze er niet in en verloren ze uiteindelijk met 1-0.

Het was een gedenkwaardig weekend voor de Spaanse voetbalcompetitie. Frenkie de Jong was de held van de avond voor Barcelona, terwijl Valencia Atlético verraste met een overwinning. Het is duidelijk dat Frenkie de Jong een belangrijke speler is voor Barcelona en dat Valencia een team is om in de gaten te houden.