Freek de Jonge deelt bekroonde animatiefilm op YouTube

Freek de Jonge, een Nederlandse cabaretier, heeft een bekroonde animatiefilm gedeeld op YouTube. De film, getiteld ‘De Ontdekking van de Hemel’, is geregisseerd door de Nederlandse regisseur Willem Thijssen en geproduceerd door de Nederlandse animatiestudio Submarine.

De film is een korte animatiefilm die de kijker meeneemt naar een wereld vol magie en avontuur. Het verhaal gaat over twee kinderen die op zoek zijn naar de hemel. Onderweg ontmoeten ze allerlei magische wezens die hen helpen bij hun zoektocht.

Freek de Jonge heeft de film gedeeld om mensen te laten zien hoe mooi de Nederlandse animatiefilmindustrie is. Hij is erg trots op de prestaties van Willem Thijssen en Submarine en wil dat iedereen de film kan zien.

De film heeft al veel prijzen gewonnen, waaronder de Gouden Kalf voor Beste Animatiefilm. De film is ook genomineerd voor een aantal internationale prijzen, waaronder een Emmy Award.

Het is geweldig om te zien hoe Freek de Jonge deze prachtige animatiefilm met iedereen deelt. Het is een geweldige manier om de Nederlandse animatiefilmindustrie te promoten en te laten zien dat Nederlandse animatiefilms in staat zijn om internationale prijzen te winnen.