Fred Rutten krijgt trainersbaan bij Besiktas, Giovanni van Bronckhorst blijft buiten schot

Fred Rutten heeft een nieuwe uitdaging aangenomen en krijgt de kans om als hoofdtrainer van Besiktas te werken. De voormalig coach van FC Twente, PSV en Schalke 04 heeft deze baan aangenomen na het vertrek van Senol Günes. Rutten is de eerste Nederlandse coach die deze positie heeft gekregen bij Besiktas.

Giovanni van Bronckhorst, die ook in de running was voor deze baan, blijft buiten schot. De voormalig Feyenoord-speler zal zijn carrière als coach voortzetten bij Feyenoord. Van Bronckhorst heeft al eerder aangegeven dat hij graag bij de Rotterdamse club wilde blijven.

Rutten is enthousiast over de nieuwe uitdaging die hij aangaat. Hij zal zijn kennis en ervaring inzetten om Besiktas verder te helpen. Rutten is al eerder succesvol geweest als trainer en heeft veel ervaring met het werken in het buitenland.

Het is nog onduidelijk wat de toekomst voor Rutten bij Besiktas zal brengen, maar hij is vastbesloten om er het beste van te maken. Van Bronckhorst blijft buiten schot en zal zijn carrière voortzetten bij Feyenoord. Het is een spannende tijd voor beide coaches, maar ze zullen hun best doen om hun teams naar de top te brengen.