Frankrijk verhoogt politie-inzet tijdens Oudjaar vanwege 'zeer hoge' terreurdreiging

Frankrijk verhoogt politie-inzet tijdens Oudjaar vanwege ‘zeer hoge’ terreurdreiging

Frankrijk heeft de politie-inzet verhoogd tijdens Oudjaar vanwege een “zeer hoge” terreurdreiging. Het land heeft een aantal maatregelen genomen om de veiligheid te verhogen, waaronder het verhogen van de aanwezigheid van politieagenten en het verhogen van de controles op openbare plaatsen.

De Franse minister van Binnenlandse Zaken, Christophe Castaner, heeft gezegd dat er een “zeer hoge” terreurdreiging bestaat voor het land. Hij zei dat de autoriteiten “alle mogelijke maatregelen” nemen om de bevolking te beschermen.

De Franse regering heeft ook aangekondigd dat er meer dan 90.000 agenten zullen worden ingezet tijdens Oudjaar. De agenten zullen worden ingezet in toeristische gebieden, op drukke pleinen en in andere openbare plaatsen. Er zullen ook extra controles worden uitgevoerd op luchthavens, treinstations en andere openbare plaatsen.

De Franse regering heeft ook aangekondigd dat er meer dan 1.000 militairen zullen worden ingezet om de veiligheid te verhogen. De militairen zullen worden ingezet om terroristische aanslagen te voorkomen en om de bevolking te beschermen.

De Franse regering heeft ook aangekondigd dat er meer dan 10.000 camera’s zullen worden geïnstalleerd in Parijs en andere steden om de veiligheid te verhogen. De camera’s zullen worden gebruikt om terroristische aanslagen te voorkomen en om de bevolking te beschermen.

Het is duidelijk dat Frankrijk de veiligheid van zijn burgers serieus neemt. De maatregelen die zijn genomen om de terreurdreiging tegen te gaan, tonen aan dat de Franse regering bereid is om alles in het werk te stellen om de bevolking te beschermen.