Fortuna Sittard brengt oud-Ajacied Sierhuis terug naar Nederlandse voetbalvelden

Fortuna Sittard heeft een grote stap gezet door de terugkeer van oud-Ajacied Kaj Sierhuis te bevestigen. De 21-jarige aanvaller heeft een contract getekend voor twee seizoenen bij de Limburgse club.

Sierhuis, die in de jeugdopleiding van Ajax speelde, maakte in 2016 de overstap naar FC Groningen. Daar speelde hij twee seizoenen en scoorde hij in totaal zes doelpunten. Vervolgens verhuisde hij naar het buitenland, waar hij voor FC Twente en FC Emmen speelde.

Fortuna Sittard is blij met de komst van Sierhuis. De club hoopt dat hij een belangrijke bijdrage kan leveren aan de prestaties van de ploeg. Sierhuis is een veelzijdige aanvaller die kan spelen als een centrale spits, maar ook als een linker- of rechteraanvaller.

Met de komst van Sierhuis is Fortuna Sittard erin geslaagd om een talentvolle speler terug naar Nederland te halen. De club hoopt dat hij zijn ervaring en kwaliteiten kan gebruiken om de prestaties van de ploeg te verbeteren.

Fortuna Sittard heeft met de komst van Sierhuis een belangrijke stap gezet om de prestaties van de ploeg te verbeteren. Het is nu aan hem om zijn kwaliteiten te laten zien op het veld. Als hij succesvol is, zal Fortuna Sittard er zeker van profiteren.