Formule 1-kalender met Iconische Spa-Francorchamps tot 2025

De Formule 1-kalender is een belangrijk onderdeel van de sport. Het bepaalt waar en wanneer de races plaatsvinden. De kalender voor de komende jaren is al bekendgemaakt en er staan een aantal iconische circuits op de agenda, waaronder Spa-Francorchamps.

Spa-Francorchamps is een van de meest iconische circuits in de Formule 1. Het circuit ligt in de Belgische Ardennen en heeft een lange geschiedenis in de autosport. Het is een van de oudste circuits ter wereld en heeft een aantal legendarische races gezien.

De komende jaren zal Spa-Francorchamps een vaste plek hebben op de Formule 1-kalender. De race zal elk jaar plaatsvinden tot 2025. Dit betekent dat er nog vele jaren van iconische races op het circuit te verwachten zijn.

De Formule 1-kalender voor de komende jaren bevat ook andere iconische circuits, zoals Silverstone, Monza en Monaco. Deze circuits zullen ook een belangrijke rol spelen in de komende jaren.

De Formule 1 is een van de meest populaire sporten ter wereld en het is geweldig om te zien dat Spa-Francorchamps een vaste plek op de kalender heeft tot 2025. We kunnen nu al uitkijken naar vele iconische races op het circuit in de komende jaren.