Florence Welch ondergaat levensreddende operatie en annuleert optreden op Lowlands

Florence Welch, de zangeres van de Britse band Florence + The Machine, heeft een levensreddende operatie ondergaan en heeft daarom haar optreden op Lowlands moeten annuleren. De zangeres heeft een aantal weken geleden een operatie gehad om een ernstige aandoening te behandelen.

De aandoening waar Florence Welch mee te maken had, is niet bekendgemaakt. Wel heeft de zangeres laten weten dat ze het vooruitzicht had dat ze haar optreden op Lowlands moest annuleren, erg verdrietig vond. Ze heeft haar fans bedankt voor hun steun en begrip tijdens deze moeilijke tijd.

De organisatoren van Lowlands hebben laten weten dat ze Florence Welch en haar team veel sterkte wensen met haar herstel. Er is al een vervangende act gevonden voor haar optreden. Het is nog niet bekend wie de vervangende act gaat zijn.

Het is voor Florence Welch en haar fans erg jammer dat ze haar optreden op Lowlands heeft moeten annuleren. We wensen haar veel sterkte met haar herstel en hopen dat ze snel weer op het podium kan staan.