FLEMMING streeft naar diploma van Rockacademie: ‘Als er ruimte is in agenda’

FLEMMING, een jonge muzikant uit Rotterdam, streeft ernaar om een diploma te halen aan de Rockacademie. Hoewel hij al een aantal jaren muziek maakt, heeft hij nog geen formele opleiding gevolgd.

FLEMMING zegt dat hij graag een diploma van de Rockacademie wil halen, maar dat hij het momenteel te druk heeft met optredens en andere muzikale projecten. “Ik zou graag de tijd nemen om meer te leren over muziek, maar ik heb momenteel geen ruimte in mijn agenda om naar de Rockacademie te gaan,” zegt hij.

Hoewel FLEMMING geen formele opleiding heeft gevolgd, is hij zeer bekwaam in het spelen van verschillende instrumenten. Hij speelt gitaar, basgitaar, piano en drums en is ook een ervaren producer.

FLEMMING is van plan om zijn muzikale carrière verder uit te bouwen en hoopt dat hij op een dag de tijd zal hebben om naar de Rockacademie te gaan. “Ik wil graag meer leren over muziek en ik denk dat de Rockacademie me daarbij kan helpen,” zegt hij.

FLEMMING is vastbesloten om zijn muzikale ambities waar te maken en hoopt dat hij op een dag zijn diploma van de Rockacademie kan behalen. Als er ruimte is in zijn agenda, dan is hij van plan om naar de Rockacademie te gaan en zijn muzikale kennis verder uit te breiden.