Fietser gewond door omvallende boom tijdens stevig onweer richting Duitsland

Afgelopen dinsdag is een fietser gewond geraakt door een omvallende boom tijdens een stevig onweer in Duitsland. De fietser, een man van in de veertig, reed in de buurt van de stad Münster toen de boom plotseling omviel. Hij werd direct naar het ziekenhuis gebracht voor verdere behandeling.

Volgens de Duitse autoriteiten was het onweer stevig genoeg om bomen om te laten vallen. Er waren meerdere meldingen van omgevallen bomen in de regio. De politie waarschuwde mensen voor het gevaar van omvallende bomen en riep iedereen op om binnen te blijven.

De fietser had geluk dat hij alleen lichte verwondingen opliep. De artsen in het ziekenhuis hebben hem behandeld en hij is weer naar huis gestuurd.

Het onweer in Duitsland is een goede herinnering aan het belang van voorzichtigheid. Als je buiten bent tijdens een stevig onweer, is het belangrijk om je in een veilige ruimte te begeven en geen risico’s te nemen. Als je op de fiets zit, is het verstandig om je snelheid te verminderen en je ogen open te houden voor mogelijk gevaar.