FIA staakt onderzoek naar Toto Wolff en zijn vrouw voor lekken informatie

De FIA, de internationale autoriteit voor de autosport, heeft onlangs haar onderzoek naar Toto Wolff en zijn vrouw, Susie Wolff, gestaakt. Het onderzoek was gericht op het vermoeden dat de twee informatie hadden gelekt over een aankomende Formule 1-race.

De FIA had een onderzoek ingesteld naar de twee nadat er informatie was gelekt over de aankomende Grand Prix van China. De informatie ging over de bandenkeuze van Mercedes, die de race zou gaan winnen. Er werd vermoed dat de informatie door Toto en Susie was gelekt.

Na een grondig onderzoek kwam de FIA tot de conclusie dat er geen bewijs was dat Toto en Susie betrokken waren bij het lekken van informatie. Daarom heeft de FIA besloten om het onderzoek te staken.

Hoewel er geen bewijs was dat Toto en Susie betrokken waren bij het lekken van informatie, heeft de FIA aangegeven dat ze nog steeds strikt toezicht houden op alle informatie die wordt gedeeld met betrekking tot Formule 1-races. Ze zullen elk vermoeden van lekken van informatie grondig onderzoeken om ervoor te zorgen dat er geen oneerlijke voordelen ontstaan voor bepaalde teams of coureurs.

De FIA’s beslissing om het onderzoek naar Toto en Susie Wolff te staken is een duidelijk signaal dat ze geen bewijs hadden dat de twee betrokken waren bij het lekken van informatie. Het is echter belangrijk om te benadrukken dat de FIA nog steeds strikt toezicht houdt op alle informatie die wordt gedeeld met betrekking tot Formule 1-races.