FIA onderzoekt opnieuw mogelijke overtreding van Lewis Hamilton tijdens GP Qatar

FIA onderzoekt opnieuw mogelijke overtreding van Lewis Hamilton tijdens GP Qatar

De Formule 1-wereld staat op zijn kop na de onthulling dat de FIA opnieuw onderzoek doet naar mogelijke overtredingen van Lewis Hamilton tijdens de Grand Prix van Qatar. De Britse coureur werd beschuldigd van het negeren van de rode vlaggen tijdens de race, wat een mogelijke overtreding van de sportregels zou kunnen betekenen.

De FIA heeft bevestigd dat er een onderzoek wordt gedaan naar de incidenten tijdens de race. Hamilton werd beschuldigd van het negeren van de rode vlaggen, waardoor hij een mogelijke overtreding zou hebben begaan. De Britse coureur ontkent echter dat hij de rode vlag heeft genegeerd en beweert dat hij alleen maar probeerde om zijn positie te verdedigen.

De FIA heeft aangekondigd dat er een onderzoek zal worden gedaan naar de incidenten tijdens de race. Als Hamilton schuldig wordt bevonden aan het negeren van de rode vlaggen, dan kan hij een boete of zelfs een schorsing krijgen.

Het is nog onduidelijk of Hamilton schuldig is of niet, maar wat wel duidelijk is, is dat de FIA het incident serieus neemt en er alles aan doet om erachter te komen wat er precies gebeurd is. Als Hamilton schuldig wordt bevonden, dan kan dit grote gevolgen hebben voor zijn carrière.