Feyenoord's laatste UEFA Cup-winnaar Ono (44) gaat met pensioen

Feyenoord’s laatste UEFA Cup-winnaar Ono (44) gaat met pensioen

Feyenoord-legende Ono (44) heeft aangekondigd dat hij gaat stoppen met voetballen. De Japanse middenvelder, die in 2002 de UEFA Cup won met Feyenoord, is een van de meest geliefde spelers in het Rotterdamse stadion.

Ono begon zijn carrière in Japan bij Yokohama Marinos, waar hij in 1997 naar Feyenoord kwam. Hij werd meteen een fanfavoriet en was een van de sleutelfiguren in de UEFA Cup-winst van 2002. Na zes jaar bij Feyenoord verhuisde hij naar AZ, waar hij nog twee seizoenen speelde.

In 2009 keerde Ono terug naar Feyenoord, waar hij nog twee seizoenen speelde. In 2011 besloot hij te stoppen met voetballen, maar hij bleef verbonden aan Feyenoord als ambassadeur.

Ono heeft veel betekend voor Feyenoord. Hij was een gewaardeerd teamgenoot en een gewaardeerd lid van de club. Zijn aanwezigheid in het stadion was altijd een grote inspiratie voor de spelers en fans.

Met Ono’s vertrek verliest Feyenoord een grote speler en een grote persoonlijkheid. We wensen hem veel succes in zijn toekomstige carrière en hopen dat hij net zo geliefd blijft bij de fans als hij altijd is geweest.