Feyenoorder Zerrouki mist Afrika Cup en mogelijke bekerkraker en topduels

Feyenoorder Zerrouki mist Afrika Cup en mogelijke bekerkraker en topduels

Feyenoorder Zerrouki heeft een tegenvaller te verwerken. De Marokkaanse aanvaller mist de Afrika Cup vanwege een blessure. Het betekent dat Feyenoord een belangrijke speler moet missen in de komende weken.

De blessure van Zerrouki kwam als een verrassing voor Feyenoord. De aanvaller had al een aantal wedstrijden gespeeld voor Marokko, maar de blessure bleek toch ernstiger dan verwacht. Zerrouki zal daardoor niet meedoen aan de Afrika Cup.

Het is een grote tegenvaller voor Feyenoord, omdat Zerrouki een belangrijke speler is in het team. Hij speelt vaak als linksbuiten en is een grote aanjager voor de ploeg. Zijn afwezigheid zal zeker gevoeld worden in de komende weken.

Het betekent ook dat Feyenoord zonder Zerrouki moet spelen in de komende topduels en bekerkrakers. De ploeg speelt binnenkort tegen Ajax en PSV en heeft ook nog de KNVB Bekerfinale tegen AZ op het programma staan. Het is nog niet duidelijk wie Zerrouki zal vervangen in deze wedstrijden.

Feyenoorder Zerrouki mist dus de Afrika Cup vanwege een blessure. Het betekent dat Feyenoord een belangrijke speler moet missen in de komende weken, waaronder topduels en bekerkrakers. Het is nog niet duidelijk wie Zerrouki zal vervangen in deze wedstrijden.