Feyenoord ziet Celtic als gelijkwaardig: 'Geen favorietenrol'

Feyenoord ziet Celtic als gelijkwaardig: ‘Geen favorietenrol’

Feyenoord heeft aangegeven dat zij Celtic als een gelijkwaardige tegenstander zien in de Europa League. De Rotterdamse club ziet geen favorietenrol voor zichzelf in deze wedstrijd.

Feyenoord staat voor het eerst sinds 2002 weer in de groepsfase van de Europa League. In deze fase komt de club uit tegen Celtic, een club die al veel ervaring heeft in dit toernooi. Feyenoord-coach Jaap Stam is zich bewust van de ervaring van Celtic en benadrukt dat er geen favorietenrol is voor Feyenoord.

“Celtic is een grote club met veel ervaring in dit toernooi. We zien hen als een gelijkwaardige tegenstander. We gaan er alles aan doen om de wedstrijd te winnen, maar we zien geen favorietenrol voor onszelf”, aldus Stam.

Feyenoord heeft een goede start gemaakt in de Europa League, met een overwinning op Dinamo Tblisi en een gelijkspel tegen Wolfsburg. De Rotterdammers hopen dat ze hun goede vorm kunnen doorzetten tegen Celtic.

De wedstrijd tussen Feyenoord en Celtic wordt gespeeld op 28 november in De Kuip. Feyenoord hoopt dat ze hun goede vorm kunnen doorzetten en de wedstrijd kunnen winnen, maar ziet geen favorietenrol voor zichzelf.