Feyenoord wint vijfde opeenvolgende wedstrijd tegen Go Ahead Eagles in Eredivisie

Feyenoord wint vijfde opeenvolgende wedstrijd tegen Go Ahead Eagles in Eredivisie

Feyenoord heeft voor de vijfde keer op rij gewonnen van Go Ahead Eagles in de Eredivisie. De Rotterdammers wonnen met 2-1 in Deventer.

Het was een spannende wedstrijd tussen de twee teams. Feyenoord begon sterk en kreeg al vroeg in de wedstrijd een penalty. Luis Sinisterra scoorde de penalty en bracht Feyenoord op voorsprong. Go Ahead Eagles kwam terug in de wedstrijd toen een vrije trap van Jarchinio Antonia werd binnengetikt door Sam Hendriks.

In de tweede helft werd Feyenoord steeds sterker. Na een mooie aanval werd de bal door Steven Berghuis in de verre hoek geschoten. Daarmee bracht hij Feyenoord op voorsprong en bleef het daar ook bij.

De overwinning betekent dat Feyenoord nu vijf wedstrijden op rij heeft gewonnen van Go Ahead Eagles. Het is ook de tweede keer dat Feyenoord dit seizoen een wedstrijd heeft gewonnen in Deventer.

De overwinning betekent dat Feyenoord nu op de tweede plaats staat in de Eredivisie, met twee punten achterstand op Ajax. Het team van trainer Dick Advocaat blijft daarmee in de race om de titel.

Feyenoord heeft nu al acht wedstrijden op rij gewonnen in alle competities en lijkt steeds sterker te worden. Als het team zo doorgaat, zal het zeker meedoen om de titel in de Eredivisie.