Feyenoord wint met moeite bij RKC door penaltyfout van Giménez

Feyenoord wint met moeite bij RKC door penaltyfout van Giménez

Feyenoord heeft de wedstrijd tegen RKC met moeite gewonnen. De Rotterdammers hadden het moeilijk tegen de ploeg uit Waalwijk, maar konden uiteindelijk toch met 1-0 winnen. De winnende goal kwam op naam van Luis Sinisterra, die een penalty benutte. De penalty was ontstaan door een fout van RKC-verdediger Giménez.

De wedstrijd begon met een goede kans voor Feyenoord. Na een voorzet van Steven Berghuis kopte Nicolai Jørgensen de bal net naast het doel. Ook RKC had een aantal kansen, maar de Rotterdammers waren het meest gevaarlijk. Na een half uur spelen kreeg Feyenoord een penalty nadat Giménez een overtreding had begaan in de zestienmeter. Luis Sinisterra benutte de penalty en bracht Feyenoord op voorsprong.

Na de goal bleef Feyenoord de betere ploeg, maar kon het geen tweede goal maken. RKC kreeg ook nog een paar kleine kansen, maar de Rotterdammers hielden stand. Uiteindelijk won Feyenoord met 1-0, mede door de penaltyfout van Giménez.

Feyenoord heeft hiermee de tweede overwinning op rij geboekt. De Rotterdammers staan nu op de vierde plaats in de Eredivisie en hebben nog steeds kans op een plek in de top vier.