Feyenoord wint dankzij hattrick Giménez in doelpuntrijk duel van Excelsior

Feyenoord heeft vandaag een doelpuntrijk duel tegen Excelsior gewonnen. De Rotterdammers wonnen met 5-3 dankzij een hattrick van hun aanvaller Luis Giménez.

Giménez opende de score in de 25e minuut met een schitterende vrije trap. Na een kwartier spelen kwam Excelsior terug in de wedstrijd door een penalty van Jurgen Mattheij. Feyenoord ging vervolgens op voorsprong door twee doelpunten van Steven Berghuis en een doelpunt van Luis Sinisterra.

In de tweede helft kwam Excelsior terug in de wedstrijd door twee doelpunten van Jurgen Mattheij. Maar Feyenoord had het laatste woord. Luis Giménez maakte zijn hattrick compleet met twee doelpunten in de laatste tien minuten.

Feyenoord heeft dankzij deze overwinning de koppositie in de Eredivisie behouden. De Rotterdammers hebben nu twee punten voorsprong op Ajax, dat morgen speelt tegen Heracles Almelo.

Luis Giménez was na afloop van de wedstrijd duidelijk blij met zijn prestatie. “Ik ben erg blij dat ik mijn team heb kunnen helpen met mijn drie doelpunten. We hebben hard gewerkt om deze overwinning te behalen en ik ben erg trots dat ik hieraan heb bijgedragen”, aldus Giménez.

Feyenoord heeft een goede start gemaakt in de competitie en lijkt op weg naar een succesvol seizoen. De Rotterdammers zullen de komende weken hun best doen om hun koppositie te behouden.