Feyenoord verrast met Zerrouki in basis tegen Atlético Madrid, Minteh op de bank

Feyenoord verrast met Zerrouki in basis tegen Atlético Madrid, Minteh op de bank

Feyenoord heeft vandaag verrast door de 19-jarige middenvelder Zerrouki in de basis tegen Atlético Madrid te zetten. De Marokkaanse jeugdinternational maakte vorige week zijn debuut in de Eredivisie en krijgt nu al de kans om zich te bewijzen op het Europese toneel. Ook de 22-jarige Minteh staat in de selectie, maar hij begint op de bank.

Het is een opmerkelijke keuze van trainer Dick Advocaat, omdat Zerrouki nog maar zo kort in het eerste team speelt. Minteh heeft al meer ervaring, maar krijgt voorlopig geen kans. Advocaat heeft aangegeven dat hij Zerrouki een kans wil geven om zich te bewijzen.

Het is een grote stap voor de jonge middenvelder, die pas sinds de zomer bij Feyenoord speelt. Hij kwam over van FC Twente, waar hij als jeugdspeler al veel indruk had gemaakt. Hij heeft al laten zien dat hij veel potentie heeft en Advocaat wil hem nu laten zien wat hij kan op het hoogste niveau.

Het is een spannende avond voor Feyenoord, dat het opneemt tegen een van de beste teams in Europa. Het is ook een belangrijke avond voor Zerrouki, die de kans krijgt om zich te bewijzen. Als hij slaagt, zou dit een grote stap vooruit zijn in zijn carrière.