'Feyenoord verliest voor het eerst van Twente: 'Te veel fouten gemaakt'

‘Feyenoord verliest voor het eerst van Twente: ‘Te veel fouten gemaakt’

Feyenoord heeft voor het eerst in zeven jaar verloren van FC Twente. De Rotterdammers verloren met 0-2 in de Grolsch Veste. Feyenoord-coach Jaap Stam gaf na afloop aan dat er te veel fouten waren gemaakt.

De Rotterdammers begonnen sterk aan de wedstrijd, maar konden geen kansen creƫren. Na een kwartier spelen kwam Twente op voorsprong door een doelpunt van Queensy Menig. Feyenoord probeerde de achterstand weg te werken, maar kon geen gevaarlijke aanvallen opzetten.

In de tweede helft begon Feyenoord sterk en kreeg het meer balbezit. Toch was het Twente dat opnieuw scoorde, ditmaal door een doelpunt van Vaclav Cerny. Na deze goal nam Feyenoord het initiatief, maar kon geen doelpunt maken.

Na afloop gaf Stam aan dat er te veel fouten waren gemaakt. “We hebben te veel fouten gemaakt en daar hebben we de prijs voor betaald”, zei hij. “We hadden meer druk moeten zetten en beter moeten verdedigen.”

Feyenoord heeft nu al vier wedstrijden op rij verloren en staat daardoor op de zevende plaats in de Eredivisie. De Rotterdammers moeten nu proberen om de schade te beperken en weer op te klimmen in de competitie.