Feyenoord verliest slotwedstrijd tegen Atlético Madrid: 'Geen resultaat om trots op te zijn'

Feyenoord verliest slotwedstrijd tegen Atlético Madrid: ‘Geen resultaat om trots op te zijn’

Feyenoord heeft de slotwedstrijd van de UEFA Europa League verloren tegen Atlético Madrid. De Rotterdammers werden met 3-0 verslagen in het Wanda Metropolitano stadion.

De wedstrijd begon goed voor Feyenoord, die de eerste helft domineerden. Ze creëerden meerdere kansen en hadden zelfs een penalty, maar deze werd gemist. In de tweede helft kwam Atlético Madrid sterk terug en scoorde drie keer.

Na afloop van de wedstrijd was trainer Dick Advocaat duidelijk teleurgesteld. “We hebben een goede eerste helft gespeeld, maar hebben het in de tweede helft laten liggen. We hadden meer kunnen doen om de wedstrijd te winnen, maar het is niet gelukt. Het is geen resultaat waar we trots op kunnen zijn.”

De verloren wedstrijd betekent dat Feyenoord de UEFA Europa League niet wint. Het is een teleurstellend resultaat voor de Rotterdammers, die de competitie als koploper begonnen.

Hoewel Feyenoord de finale niet heeft gewonnen, hebben ze wel laten zien dat ze een sterke ploeg zijn. De club heeft laten zien dat ze klaar zijn om mee te doen aan Europese competities en dat ze in staat zijn om tegen sterke teams te spelen.