Feyenoord verliest 'perfecte uitwedstrijd' ondanks goed spel

Feyenoord verliest ‘perfecte uitwedstrijd’ ondanks goed spel

Feyenoord heeft afgelopen zondag een teleurstellende uitwedstrijd gespeeld tegen FC Groningen. Hoewel de Rotterdammers een goede wedstrijd hebben gespeeld, hebben ze toch met 1-2 verloren.

Feyenoord begon sterk aan de wedstrijd en had al snel de leiding in handen. Na een kwartier spelen scoorde Nicolai Jørgensen de openingstreffer. De Rotterdammers speelden goed voetbal en hadden veel kansen om de voorsprong uit te breiden. Helaas wisten ze deze kansen niet te benutten.

In de tweede helft begon FC Groningen sterk en wisten ze de stand gelijk te trekken. Feyenoord bleef goed spelen, maar kon geen doelpunt meer maken. Uiteindelijk scoorde FC Groningen in de laatste minuut van de wedstrijd de winnende goal.

Hoewel Feyenoord verloren heeft, was het een goede wedstrijd van de Rotterdammers. Trainer Dick Advocaat was dan ook tevreden over het spel van zijn ploeg. “We hebben een perfecte uitwedstrijd gespeeld, maar helaas hebben we toch verloren”, aldus Advocaat.

Feyenoord zal nu moeten proberen deze teleurstelling snel te verwerken. Aankomende zondag staat er alweer een belangrijke wedstrijd op het programma, wanneer Feyenoord het opneemt tegen Vitesse. De Rotterdammers zullen er alles aan doen om deze wedstrijd te winnen en zo hun verlies van afgelopen zondag goed te maken.