Feyenoord verliest miljoenen door nederlaag tegen Celtic in laatste groepsduel Champions League

Feyenoord heeft een zware nederlaag geleden in het laatste groepsduel van de Champions League. De Rotterdammers verloren met 3-1 van Celtic en daarmee hebben ze een miljoenenbedrag misgelopen.

De wedstrijd begon goed voor Feyenoord. Na een kwartier spelen opende Jens Toornstra de score. Helaas voor Feyenoord kon de voorsprong niet worden vastgehouden. Celtic kwam al snel op gelijke hoogte en in de tweede helft scoorde de Schotse ploeg nog twee keer.

Door deze nederlaag heeft Feyenoord geen kans meer om door te stoten naar de knock-outfase van de Champions League. Dat betekent dat ze een miljoenenbedrag mislopen. Als Feyenoord de volgende ronde had gehaald, hadden ze namelijk nog eens 5 miljoen euro aan prijzengeld ontvangen.

Hoewel het verlies van het miljoenenbedrag een hard gelag is voor Feyenoord, is er ook een positieve kant aan deze situatie. De ploeg heeft namelijk nog wel kans om door te stoten naar de knock-outfase van de Europa League. Als dat lukt, zal Feyenoord nog steeds een aanzienlijk bedrag aan prijzengeld ontvangen.

Feyenoord heeft dus een zware nederlaag geleden in het laatste groepsduel van de Champions League. Door deze nederlaag hebben ze een miljoenenbedrag misgelopen, maar er is nog hoop dat ze door kunnen stoten naar de knock-outfase van de Europa League.