Feyenoord verliest CL-wedstrijd tegen Atlético Madrid na twee keer uit handen geven van voorsprong

Feyenoord heeft woensdagavond een teleurstellende uitslag geboekt in de Champions League-wedstrijd tegen Atlético Madrid. Na twee keer een voorsprong uit handen te hebben gegeven, verloor Feyenoord met 2-3.

De Rotterdammers begonnen de wedstrijd sterk en kwamen al na twintig minuten op voorsprong. Na een goede aanval vanuit de verdediging werd de bal door Steven Berghuis bij de tweede paal binnengeschoten.

In de tweede helft kwam Atlético Madrid steeds beter in de wedstrijd. Na een goede aanval kwam de bal bij Saúl Ñíguez, die de bal in de verre hoek schoot. Hierna kwam Atlético Madrid op voorsprong door een doelpunt van Diego Costa.

Feyenoord leek de wedstrijd nog te kunnen redden toen Jens Toornstra de stand weer gelijk trok. Maar helaas voor Feyenoord werd de winnende goal gemaakt door Atlético Madrid. Na een goede aanval kon Diego Costa de bal binnenschieten en zo de overwinning veilig stellen.

Het was een zure nederlaag voor Feyenoord, die na twee keer een voorsprong uit handen te hebben gegeven, niet meer terug kon komen in de wedstrijd. De Rotterdammers zullen nu moeten proberen om in de laatste twee wedstrijden nog punten te pakken om zo toch nog door te kunnen naar de volgende ronde.