Feyenoord verlengt contract van Bijlow met een jaar

Feyenoord heeft het contract van doelman Justin Bijlow met een jaar verlengd. De 22-jarige Bijlow is sinds 2017 onderdeel van de Rotterdamse club en heeft sindsdien een belangrijke rol gespeeld in het team.

De verlenging van Bijlow is een goede zaak voor Feyenoord, aangezien hij een van de beste doelmannen in de Eredivisie is. Bijlow heeft zich de afgelopen jaren bewezen als een betrouwbare doelman en heeft een aantal grote prestaties geleverd voor Feyenoord.

De verlenging van Bijlow is ook een goede zaak voor de club, omdat het hen in staat stelt om hun doelstellingen te bereiken. Feyenoord wil een sterke ploeg opbouwen die in staat is om te concurreren met de beste teams in Europa. Door Bijlow te behouden, kunnen ze hun doelstellingen bereiken.

Feyenoord is blij met de verlenging van Bijlow en hoopt dat hij zijn goede vorm kan behouden. De club is er zeker van dat hij een belangrijke speler zal blijven voor Feyenoord en dat hij een grote bijdrage zal leveren aan hun toekomstige successen.