Feyenoord uitgeschakeld uit Champions League na verlies tegen Atlético Madrid

Feyenoord is uitgeschakeld uit de Champions League na een zware nederlaag tegen Atlético Madrid. De Rotterdammers verloren met 0-4 in het Wanda Metropolitano stadion.

De Rotterdammers begonnen de wedstrijd goed en hadden in de eerste helft een aantal kansen om op voorsprong te komen. Helaas konden ze deze kansen niet benutten en liep het uiteindelijk uit op een 0-4 nederlaag.

De tweede helft was een stuk minder voor Feyenoord. Atlético Madrid was de betere ploeg en wist al snel de score te openen. Na de 0-1 ging het snel bergafwaarts voor Feyenoord. Atlético Madrid wist nog drie keer te scoren en zo de eindstand op 0-4 te brengen.

Feyenoord is hiermee uitgeschakeld uit de Champions League. De Rotterdammers hebben een moeilijk seizoen achter de rug en hebben geen punten weten te behalen in deze competitie.

Het is een teleurstellende uitslag voor Feyenoord, maar er is ook licht aan het einde van de tunnel. De Rotterdammers hebben nog steeds een kans om Europees voetbal te spelen volgend seizoen door middel van de Europa League.

Feyenoord zal nu hun aandacht richten op de Eredivisie en hopelijk kunnen ze hierin beter presteren dan in de Champions League.