Feyenoord-talent Milambo krijgt kans om zich te bewijzen tegen Volendam in afwezigheid van Stengs

Feyenoord-talent Milambo krijgt kans om zich te bewijzen tegen Volendam in afwezigheid van Stengs

Feyenoord-talent Milambo krijgt de kans om zich te bewijzen tegen Volendam in afwezigheid van Stengs. De 18-jarige aanvaller, die in de jeugdopleiding van Feyenoord speelt, is geselecteerd voor de selectie van de Rotterdamse club. Hij zal de plaats innemen van Calvin Stengs, die geblesseerd is.

Milambo heeft al enkele jaren bij Feyenoord gespeeld en is een veelbelovend talent. Hij heeft al enkele keren meegedaan aan wedstrijden met de A-selectie, maar heeft nog geen basisplaats gekregen. Nu krijgt hij de kans om zich te bewijzen tegen Volendam.

De wedstrijd tegen Volendam is van groot belang voor Feyenoord. De Rotterdamse club staat op de tweede plaats in de Eredivisie en heeft goede kansen om kampioen te worden. Als Milambo een goede prestatie neerzet, kan hij een belangrijke bijdrage leveren aan de titelstrijd.

Het is nog onduidelijk of Milambo in de basis zal staan of dat hij als invaller zal worden ingezet. Wat duidelijk is, is dat hij een grote kans heeft om zich te bewijzen en dat hij een belangrijke rol kan spelen in de titelrace van Feyenoord.