Feyenoord start met Zerrouki en Giménez in belangrijk CL-duel tegen Lazio

Feyenoord start met Zerrouki en Giménez in belangrijk CL-duel tegen Lazio

Feyenoord begint het belangrijke Champions League-duel tegen Lazio met twee nieuwe spelers in de basis: Zerrouki en Giménez. De Rotterdammers hebben een goede start gemaakt in de groepsfase van de Champions League en willen hun goede prestaties voortzetten tegen Lazio.

Zerrouki is een 19-jarige middenvelder uit Marokko die vorige maand bij Feyenoord kwam. Hij is een technisch begaafde speler die goed kan combineren en die de bal goed onder controle heeft. Feyenoord-trainer Dick Advocaat is erg enthousiast over Zerrouki en denkt dat hij een grote toevoeging is aan het team.

Giménez is een 21-jarige Uruguayaanse verdediger die dit seizoen bij Feyenoord kwam. Hij is een sterk verdediger die goed kan voetballen en die ook veel ervaring heeft. Giménez is als verdediger een grote aanwinst voor Feyenoord en zal zeker zijn steentje bijdragen aan de verdediging van de Rotterdammers.

Het duel tussen Feyenoord en Lazio belooft een spannend duel te worden. Beide teams hebben een goede start gemaakt in de Champions League en willen hun goede prestaties voortzetten. Met Zerrouki en Giménez in de basis zal Feyenoord alles op alles zetten om de overwinning te behalen.