Feyenoord-speler Hancko scoort al na acht seconden in kwalificatieduel tegen Slowakije

Feyenoord-speler Hancko scoort al na acht seconden in kwalificatieduel tegen Slowakije

Feyenoord-speler Hancko heeft een spectaculaire prestatie geleverd in het kwalificatieduel tegen Slowakije. Na acht seconden had hij al de openingstreffer gemaakt. Deze prestatie is uniek in de geschiedenis van het Nederlandse voetbal.

Het was een geweldige prestatie van Hancko, die de bal direct na de aftrap in de goal wist te schieten. Het was een prachtig doelpunt, waarmee hij de wedstrijd direct op zijn kop zette.

De wedstrijd eindigde uiteindelijk in een 4-2 overwinning voor Feyenoord. Hancko had hiermee een belangrijke bijdrage geleverd aan de overwinning. Na afloop van de wedstrijd was hij dan ook terecht trots op zijn prestatie.

Het is niet vaak dat er zo’n spectaculair doelpunt wordt gemaakt. Hancko heeft hiermee een stukje geschiedenis geschreven in het Nederlandse voetbal. Hij is dan ook een voorbeeld voor veel jonge voetballers die ook hun droom willen verwezenlijken.

Feyenoord-speler Hancko heeft met zijn doelpunt bewezen dat hij een talentvolle speler is. Hij heeft laten zien dat hij in staat is om binnen acht seconden een doelpunt te maken. Dit is een prestatie die niet snel vergeten zal worden.