Feyenoord-speler Giménez ontkent uitspraken van zogenaamde manager

Feyenoord-speler Giménez ontkent uitspraken van zogenaamde manager

Feyenoord-speler Nicolás Giménez heeft ontkend dat hij een manager heeft. De vermeende manager, die zichzelf als “Giménez Management” presenteerde, had eerder beweerd dat hij de officiële vertegenwoordiger van de Feyenoord-speler was.

Giménez heeft een verklaring uitgegeven waarin hij benadrukt dat hij geen manager heeft. Hij verklaarde: “Ik heb geen manager. Ik heb geen contract getekend met iemand die zichzelf als mijn manager presenteert. Ik ben verantwoordelijk voor mijn eigen beslissingen en ik ben de enige die mijn carrière beheert.”

De vermeende manager had eerder beweerd dat hij de officiële vertegenwoordiger van Giménez was en dat hij de speler bijstond bij zakelijke beslissingen. Hij had ook beweerd dat hij de speler zou helpen bij het zoeken naar sponsors en andere zakelijke mogelijkheden.

Giménez heeft ook benadrukt dat hij geen contact heeft gehad met de vermeende manager. “Ik heb nooit contact gehad met deze persoon en ik weet niet wie hij is,” zei hij.

De vermeende manager heeft nog geen reactie gegeven op de verklaring van Giménez. Het is onduidelijk of hij de verklaring van de Feyenoord-speler accepteert of dat hij verder gaat met zijn beweringen.

Het is duidelijk dat Giménez geen manager heeft en dat hij alleen verantwoordelijk is voor zijn eigen carrière. Hij zal zelf moeten beslissen welke zakelijke mogelijkheden hij wil aangrijpen om zijn carrière te verbeteren.