Feyenoord reist met Trauner en Wieffer naar Rome voor Champions League-wedstrijd tegen Lazio

Feyenoord is klaar om deel te nemen aan de Champions League-wedstrijd tegen Lazio in Rome. De Rotterdammers hebben hun selectie bekendgemaakt voor de wedstrijd, waarin twee spelers een bijzondere rol spelen. Steven Trauner en Wieffer de Jong zullen meereizen met de selectie naar Rome.

Trauner is een 18-jarige middenvelder die afgelopen zomer is overgekomen van FC Den Bosch. Hij is een talentvolle speler die al veelbelovende prestaties heeft laten zien in de jeugdopleiding van Feyenoord. Hoewel hij nog geen officiƫle wedstrijd voor de club heeft gespeeld, heeft hij al laten zien dat hij klaar is voor het eerste elftal.

De Jong is een 19-jarige aanvaller die afgelopen zomer is overgekomen van FC Utrecht. Hij is een snelle, technisch vaardige speler die al veel doelpunten heeft gemaakt in de jeugdopleiding van Feyenoord. Hoewel hij nog geen officiƫle wedstrijd voor de club heeft gespeeld, heeft hij al laten zien dat hij klaar is voor het eerste elftal.

Het is duidelijk dat deze twee jonge spelers een belangrijke rol zullen spelen in de toekomst van Feyenoord. Door hen mee te nemen naar Rome laat de club zien dat ze vertrouwen hebben in deze twee talenten. Het zal interessant zijn om te zien hoe ze zich gedragen in zo’n belangrijke wedstrijd.

Feyenoord reist met veel vertrouwen naar Rome om de wedstrijd tegen Lazio te spelen. Met Trauner en De Jong aan boord hebben de Rotterdammers twee jonge talenten die klaar zijn om hun kwaliteiten te laten zien op het hoogste niveau.