Feyenoord kritisch na overwinning: 'Dit was niet het gewenste niveau'

Feyenoord kritisch na overwinning: ‘Dit was niet het gewenste niveau’

Feyenoord heeft afgelopen zondag een overwinning geboekt tegen FC Utrecht, maar de Rotterdammers zijn kritisch op hun eigen prestaties. Na afloop van de wedstrijd gaf trainer Dick Advocaat aan dat het niveau van de ploeg niet goed genoeg was.

De Rotterdammers begonnen sterk aan de wedstrijd en kwamen al snel op voorsprong door een doelpunt van Steven Berghuis. Na de rust kwam FC Utrecht op gelijke hoogte, maar Feyenoord wist uiteindelijk alsnog de overwinning binnen te slepen door een doelpunt van Nicolai Jørgensen. Hoewel de ploeg blij is met de overwinning, is er ook kritiek.

Trainer Dick Advocaat gaf aan dat het niveau van de ploeg niet goed genoeg was. “We hebben gewonnen, maar we moeten beter spelen. We hebben te veel balverlies en we maken onnodige fouten. We moeten ons spel verbeteren om beter te presteren”, aldus de trainer.

De kritiek van Advocaat wordt gedeeld door spelers en supporters. De ploeg lijkt nog steeds op zoek naar de juiste balans tussen aanvallen en verdedigen. Ook lijkt er nog steeds geen duidelijke spelstijl te zijn.

Feyenoord is blij met de overwinning, maar is tegelijkertijd kritisch op hun eigen prestaties. De ploeg zal hard moeten werken om hun spel te verbeteren en hun prestaties op het veld te verhogen. Alleen dan zal Feyenoord in staat zijn om op het gewenste niveau te spelen.