Feyenoord-keeper Kenneth Vermeer uitgeschakeld door blessure: enkele weken uit de roulatie

Feyenoord-keeper Kenneth Vermeer uitgeschakeld door blessure: enkele weken uit de roulatie

Feyenoord-keeper Kenneth Vermeer is uitgeschakeld door een blessure. De doelman heeft een enkelblessure opgelopen tijdens de wedstrijd tegen FC Utrecht. Vermeer zal enkele weken uit de roulatie zijn.

De 34-jarige keeper heeft al veel ervaring in het betaalde voetbal. Hij speelde al voor clubs als Ajax, Twente en Club Brugge. Vermeer kwam in 2017 naar Feyenoord, waar hij de opvolger werd van Brad Jones.

De blessure van Vermeer betekent dat Feyenoord nu noodgedwongen een andere keeper moet zoeken. Er wordt verwacht dat Justin Bijlow de taken van Vermeer overneemt. Bijlow is een 21-jarige doelman die al eerder in het eerste team van Feyenoord speelde.

Feyenoord zal de komende weken moeten zien hoe het zonder Vermeer verdergaat. De club staat momenteel op de tweede plaats in de Eredivisie, dus het is belangrijk dat de ploeg zo snel mogelijk weer op volle sterkte is.

Het is nog onduidelijk hoe lang Vermeer uitgeschakeld zal zijn. De club hoopt dat hij zo snel mogelijk weer fit is, zodat hij weer kan helpen bij het behalen van de doelstellingen van Feyenoord.