Feyenoord-keeper bezorgt Lazio punt tegen Atlético in sensationele poulewedstrijd

Feyenoord-keeper bezorgt Lazio punt tegen Atlético in sensationele poulewedstrijd

Feyenoord-keeper Justin Bijlow heeft Lazio Roma een punt bezorgd in een sensationele poulewedstrijd tegen Atlético Madrid. In de laatste minuut van de wedstrijd kwam Bijlow uitstekend uit de hoek en hield hij een kopbal van Atlético-speler Thomas Lemar uit het doel.

Het was een spannende wedstrijd, waarin Atlético Madrid de meeste kansen had. De thuisploeg had al vroeg in de tweede helft de leiding genomen, maar Lazio Roma kon de score gelijk maken. In de laatste minuut van de wedstrijd leek Atlético Madrid de overwinning binnen te hebben, maar Justin Bijlow stond op de juiste plaats en voorkwam dat de bal het doel binnen ging.

De prestatie van Bijlow werd door iedereen gewaardeerd. De Feyenoord-keeper liet zien dat hij een uitstekende keeper is en dat hij zijn ploeg in moeilijke situaties kan helpen. Ook de spelers van Lazio Roma waren onder de indruk van zijn prestatie.

Het resultaat betekent dat Lazio Roma nu tweede staat in hun poule, met slechts één punt achterstand op Atlético Madrid. Het is duidelijk dat de prestatie van Justin Bijlow een belangrijke rol heeft gespeeld in het behalen van dit resultaat.