Feyenoord en hoofd opleiding Coolen gaan uiteen door 'verschillende inzichten'

Feyenoord en hoofd opleiding Coolen gaan uiteen door ‘verschillende inzichten’

Feyenoord en de hoofdtrainer van de opleiding, Jaap Coolen, gaan uiteen. Dit is bevestigd door de Rotterdamse club. Volgens Feyenoord zijn er ‘verschillende inzichten’ tussen de club en Coolen, waardoor de samenwerking niet meer mogelijk is.

Coolen was sinds 2017 hoofdtrainer van de opleiding van Feyenoord. In die tijd heeft hij veel bijgedragen aan de ontwikkeling van jonge spelers. Onder andere Justin Bijlow, Orkun Kökcü en Lutsharel Geertruida hebben hun opleiding bij Coolen gevolgd.

Feyenoord heeft aangegeven dat er een nieuwe hoofdtrainer voor de opleiding wordt gezocht. De club wil hierbij zo snel mogelijk een goede vervanger vinden voor Coolen.

Het is nog onduidelijk wat de exacte reden is voor het vertrek van Coolen. De club heeft aangegeven dat er verschillende inzichten zijn tussen Coolen en Feyenoord, waardoor de samenwerking niet meer mogelijk is.

Het vertrek van Coolen komt als een verrassing voor veel Feyenoord-fans. Coolen heeft in zijn tijd bij Feyenoord veel bijgedragen aan de ontwikkeling van jonge spelers. Het is nu afwachten wie de nieuwe hoofdtrainer van de opleiding wordt.