Feyenoord-coach Slot verrast door herhalend verhaal in Champions League

Feyenoord-coach Slot verrast door herhalend verhaal in Champions League

Feyenoord-coach Dick Advocaat heeft zich verrast gevoeld door het herhalende verhaal in de Champions League. De Rotterdammers begonnen sterk aan het seizoen, maar kwamen in de tweede helft van de competitie steeds meer in de problemen. Advocaat is van mening dat de ploeg niet voldoende heeft kunnen profiteren van de kansen die zich voordeden.

“Het is een herhalend verhaal. We beginnen sterk, maar komen uiteindelijk toch in de problemen. We hebben veel kansen gehad om te scoren, maar we hebben die niet benut. We hebben onszelf niet beloond voor onze inspanningen”, aldus Advocaat.

De coach benadrukt dat er hard gewerkt moet worden om de prestaties te verbeteren. “We moeten meer doen dan alleen maar trainen. We moeten ook tactisch beter worden en meer samenhang in ons spel brengen. We moeten ook meer samenwerken en elkaar beter begrijpen.”

Advocaat is ervan overtuigd dat Feyenoord deze zomer sterker zal terugkeren in de Champions League. “We hebben een goede selectie en een goede trainer. Als we deze zomer goed voorbereid zijn, dan kunnen we een goede prestatie neerzetten.”

De coach hoopt dat Feyenoord deze zomer een stap vooruit kan zetten. “We moeten er alles aan doen om onze prestaties te verbeteren. Als we dat doen, dan kunnen we echt iets bereiken in de Champions League.”