Feyenoord bereikt volgende ronde bekertoernooi door vroege goals tegen FC Utrecht

Feyenoord heeft de volgende ronde van het bekertoernooi bereikt na een overwinning op FC Utrecht. De Rotterdammers wonnen met 3-1, dankzij twee vroege goals.

De wedstrijd begon met een vroege goal van Feyenoord in de vijfde minuut. De goal werd gemaakt door Orkun Kökcü, die de bal in de verre hoek schoot. Na deze goal had Feyenoord meer controle over de wedstrijd.

In de twintigste minuut scoorde Feyenoord opnieuw. Ditmaal was het Steven Berghuis die de bal in het doel schoot. Na deze goal had Feyenoord een comfortabele voorsprong.

FC Utrecht probeerde terug te komen in de wedstrijd, maar Feyenoord bleef de betere ploeg. In de vijftigste minuut scoorde FC Utrecht een goal, maar Feyenoord had al een comfortabele voorsprong.

In de zeventigste minuut scoorde Feyenoord de derde goal. Deze goal werd gemaakt door Luis Sinisterra, die de bal in de verre hoek schoot. Na deze goal was er geen twijfel meer over wie de winnaar was.

Feyenoord heeft dus een comfortabele overwinning behaald op FC Utrecht en is door naar de volgende ronde van het bekertoernooi. Dankzij twee vroege goals hebben ze een voorsprong weten te behalen, waardoor ze uiteindelijk met 3-1 hebben gewonnen.