Feyenoord begint met dezelfde basiself tegen Go Ahead Eagles als in de Klassieker

Feyenoord begint met dezelfde basiself tegen Go Ahead Eagles als in de Klassieker

Feyenoord begon de wedstrijd tegen Go Ahead Eagles met dezelfde basiself als in de Klassieker tegen Ajax. De Rotterdammers hadden een sterke start in de wedstrijd en waren duidelijk de bovenliggende partij. Na een kwartier spelen kreeg Feyenoord een penalty, die werd benut door Steven Berghuis. Na deze goal bleef Feyenoord druk zetten en kreeg het meerdere kansen om de score verder uit te breiden. Uiteindelijk werd de score uitgebreid naar 2-0 door een goal van Nicolai Jørgensen.

De basiself van Feyenoord bestond uit Kenneth Vermeer, Bart Nieuwkoop, Eric Botteghin, Sven van Beek, Tyrell Malacia, Jens Toornstra, Orkun Kökcü, Steven Berghuis, Luis Sinisterra, Sam Larsson en Nicolai Jørgensen. Deze elf had al eerder bewezen dat het een sterk team is. In de Klassieker tegen Ajax speelde Feyenoord ook met deze elf en wist het een 0-0 gelijkspel te behalen.

Het is duidelijk dat Feyenoord vertrouwen heeft in deze elf. Door deze elf te laten spelen tegen Go Ahead Eagles liet Feyenoord zien dat het er klaar voor is om de competitie te winnen. Met deze basiself heeft Feyenoord al bewezen dat het een sterk team is en dat het in staat is om goede resultaten te behalen.

Het is duidelijk dat Feyenoord er alles aan doet om de competitie te winnen. Door dezelfde basiself te laten spelen als in de Klassieker tegen Ajax laat Feyenoord zien dat het vertrouwen heeft in deze elf. Met deze elf heeft Feyenoord al bewezen dat het een sterk team is en dat het in staat is om goede resultaten te behalen. Als Feyenoord dit niveau kan vasthouden, dan is het goed op weg om de competitie te winnen.