Feyenoord-aanvaller Giménez klaar voor wedstrijd tegen Lazio, Stengs vervangt mogelijk Minteh

Feyenoord-aanvaller Giménez klaar voor wedstrijd tegen Lazio, Stengs vervangt mogelijk Minteh

Feyenoord-aanvaller Nicolás Giménez is klaar om de wedstrijd tegen Lazio te spelen. De Uruguayaanse speler, die vorige week een blessure opliep, heeft zich hersteld en is klaar om te spelen.

De Feyenoorder heeft de afgelopen dagen hard gewerkt om zich voor te bereiden op de wedstrijd tegen Lazio. Hij heeft zich goed hersteld en is klaar om te spelen.

De verwachting is dat Feyenoord-speler Calvin Stengs de plek van Giménez zal innemen als hij niet fit genoeg is om te spelen. Stengs is een veelbelovende speler die al veel indruk heeft gemaakt in de Eredivisie.

De vervanger van Stengs zou mogelijk de Gambiaanse speler Assan Minteh worden. Minteh is een jonge speler die al veel ervaring heeft opgedaan in de jeugdopleiding van Feyenoord. Hij heeft al veel positieve reacties gekregen vanuit het Feyenoord-publiek.

Het is nog niet duidelijk of Giménez fit genoeg is om te spelen, maar het lijkt erop dat Feyenoord goed voorbereid is op de wedstrijd tegen Lazio. Of Stengs of Minteh uiteindelijk de vervanger van Giménez wordt, zal pas duidelijk worden als de wedstrijd begint.