Feyenoord-aanvaller geniet van overwinning in Almelo: 'Minuut 53 blijft me bij'

Feyenoord-aanvaller geniet van overwinning in Almelo: ‘Minuut 53 blijft me bij’

Feyenoord-aanvaller Nicolai Jørgensen heeft een gedenkwaardige avond beleefd in Almelo. De Deense spits scoorde twee keer in de 3-1 overwinning op Heracles Almelo. Na afloop van de wedstrijd was Jørgensen duidelijk tevreden met zijn prestatie.

“Ik ben heel blij met de overwinning en de twee doelpunten die ik heb gemaakt. Het was een mooie avond voor mij en voor de ploeg. We hebben hard gewerkt om deze overwinning te behalen”, aldus Jørgensen.

De aanvaller scoorde zijn eerste doelpunt al in de eerste helft, maar het was zijn tweede doelpunt in de 53e minuut die hem bijzonder bij zal blijven. “De tweede goal was een speciale voor mij. Het was een mooie combinatie met Steven Berghuis en ik ben blij dat ik de bal kon binnenschieten. Minuut 53 blijft me bij”, aldus Jørgensen.

De overwinning op Heracles Almelo betekent dat Feyenoord nu op de tweede plaats staat in de Eredivisie. Jørgensen is blij met de positie van de club en is ervan overtuigd dat ze nog meer successen kunnen behalen. “We hebben een goede ploeg en we moeten ons best doen om zo hoog mogelijk te eindigen. We hebben nog veel wedstrijden te gaan, dus we moeten ons best blijven doen.”

Met zijn twee doelpunten heeft Jørgensen een belangrijke bijdrage geleverd aan de overwinning van Feyenoord. De Deense spits is er klaar voor om zijn successen voort te zetten en zal er alles aan doen om zijn ploeg naar de top te brengen.