Ferrari presenteert nieuwe Formule 1-auto op 13 februari 2021

Op 13 februari 2021 heeft Ferrari de nieuwe Formule 1-auto gepresenteerd. De auto is ontworpen om deel te nemen aan de 2021 Formule 1-seizoen. Het is de eerste auto die Ferrari heeft ontworpen sinds de lancering van de SF1000 in 2020.

De nieuwe auto, de SF21, is ontworpen om de prestaties van Ferrari te verbeteren. Het team heeft hard gewerkt om de auto te verbeteren en te verfijnen. De auto is voorzien van een nieuw aerodynamisch ontwerp, een nieuwe motor en een verbeterd chassis.

Ferrari hoopt dat de SF21 hen in staat stelt om betere resultaten te behalen dan in 2020. Het team heeft de afgelopen maanden hard gewerkt aan het ontwerp en de ontwikkeling van de auto.

De lancering van de SF21 markeert een belangrijke stap voor Ferrari in hun poging om terug te keren naar de top van de Formule 1. Het team is vastbesloten om hun prestaties te verbeteren en hoopt dat de SF21 hen daarbij zal helpen.

De nieuwe auto zal worden gebruikt door Charles Leclerc en Carlos Sainz Jr. tijdens het 2021 Formule 1-seizoen. Het team is ervan overtuigd dat de SF21 hen in staat zal stellen om betere resultaten te behalen dan voorheen.

Ferrari is er klaar voor om het 2021 Formule 1-seizoen aan te vangen met hun nieuwe auto, de SF21. Het team hoopt dat de auto hen in staat zal stellen om terug te keren naar de top van de sport en dat ze betere resultaten zullen behalen dan ooit tevoren.