Ferrari-coureurs verrast door hoge snelheid bij einde kwalificatie

Ferrari-coureurs verrast door hoge snelheid bij einde kwalificatie

Ferrari-coureurs werden verrast door de hoge snelheid die ze bereikten tijdens de kwalificatie voor de Grand Prix van ItaliĆ«. De coureurs Charles Leclerc en Sebastian Vettel waren verbaasd over de prestaties van hun auto’s, waardoor ze de eerste en tweede plaats veroverden.

De kwalificatie begon met een regenachtig circuit, waardoor de coureurs voorzichtig moesten rijden. Maar toen het wegdroogde, begonnen de Ferrari’s te versnellen. Charles Leclerc was de eerste die een snelle tijd neerzette, maar Sebastian Vettel was niet ver achter. Uiteindelijk werd Leclerc de snelste met een tijd van 1:19.307. Vettel was tweede met een tijd van 1:19.349.

De coureurs waren verrast door de prestaties van hun auto’s. Leclerc zei: “We hadden niet verwacht dat we zo snel zouden zijn. We hebben hard gewerkt om de auto zo goed mogelijk af te stellen en het resultaat is geweldig.” Vettel voegde toe: “We hebben een goede kwalificatie gehad en ik ben blij dat we zo snel zijn geweest.”

De coureurs hopen dat hun prestaties zich zullen vertalen in een goed resultaat tijdens de race. Als ze hun prestaties kunnen herhalen, dan hebben ze een goede kans om de race te winnen. Maar er zijn nog veel factoren die meespelen, dus het is afwachten wat er gaat gebeuren.